top of page

#雅高巴士 #租租巴 #旅遊巴 #租旅遊巴 #租旅遊巴邊間好 #book旅遊巴 #旅遊巴公司 #27座小巴 #60座旅遊巴 #65座旅遊巴 #復康巴 #7人車 #8人車 #租車服務 #租7人車 #租7人車連司機 #租七人車連司機 #call7人車去機場 #七人車接送 #7人車預約 #book車 #7人車包車 #機場接送 #機場接送服務 #機場轎車接送服務 #居民巴士 #結婚花車 #輪椅的士邊間好 #輪椅的士推介 #輪椅的士服務

感謝您對雅高巴士一路以來的支持!在新的一年,我們向您表示最誠摯的謝意和最熱情的問候!


祝:身體健康!心想事成!萬事如意🧧🎊🥳


雅高巴士全體同仁上


雅高巴士,一如既往,持續更新我哋嘅車隊,期望帶俾乘客更舒適、安全嘅乘車體驗😊。我哋除咗提供28/60/65座嘅旅遊巴外,仲提供7人車、8人車同開篷巴士添✌🏻!


📲WhatsApp 查詢:

(請點擊連結開啟對話 https://wa.me/85268930027)


📝條款及細則:

- 如有任何爭議,Argos Bus Services Co. Ltd. 將保留最終決定權

- 照片及影片版權全屬Argos Bus Services Co. Ltd. 所擁有,如有盜用,法律追究


Comments


bottom of page